2014-2020: Oportunitati de Finantare Europeana

Intervalul de timp 2014 – 2020 este decisiv țara noastră. Exercițiul financiar european anterior a crescut PIB-ul cu 10%, consumul cu 19%, investițiile cu 25%, salariul mediu net cu 25% și a redus rata șomajului cu 3%. Și asta în condițiile lipsei de experiență și a instabilității economice și politice. Funcționarii din instituțiile abilitate au căpătat experiență, guvernul s-a convins de importanța creșterii ratei de absorbție, iar Uniunea Europeană este de acord să ne mai acorde o șansă evaluată la cel puțin 31 de miliarde de euro. Ministerul Fondurilor Europene încearcă să netezească ultimele aspecte legate de condițiile pe care trebuie să le îndeplinească strategia națională astfel încât în cel mai scurt timp, fondurile europene să fie disponibile beneficiarilor.

Un lucru important în viziunea Asociației Pro-Youth îl reprezintă ce putem face în exercițiul 2014 – 2020 folosind fonduri europene. Și foarte specific, ce pot face tinerii cu idei pentru materializarea acestora, indiferent de tipul de activitate: generatoare sau nu de profit. Prin intermediul seminarului vom încerca împreună cu reprezentați ai Ministerului Fondurilor Europene, ING Bank și E-Invest Marketing care sunt concret oportunitățile destinate tinerilor.

Dacă dorești să afli, te invităm joi, 7 aprilie 2016, începând cu ora 19:00 la Institutul Cervantes – bd. Regina Elisabeta, nr. 38, București. Utilizează formularul de mai jos pentru a te înscrie. Participarea este gratuită:

 

  Nume *:

  Prenume *:

  E-Mail *:

  Phone *:

  Organizatie:

  Ce ți-ar plăcea să afli? *


  Campurile marcate cu * sunt obligatorii!

  Institutul Cervantes

  aceast sait folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta, ca vizitator. în același scop, acest sait utilizează modulul Facebook pentru integrarea cu rețeaua lor socială. poți accesa aici politica noastră de confidențialitate.