Cum am accesat fonduri europene

Înscrie-te și participă la conferințele gratuite oferite de Pro-Youth prin acest proiect pentru a afla direct de la oameni implicați în proiecte europene care sunt provocările și beneficiile accesării acestui tip de fonduri. Vei învăța jargonul specific, vei descoperi oportunitățile și pericolele care se ivesc în momentul derulării unui proiect european.

Tinerii Manageri de Proiect 2016

Continuăm procesul de schimbare al paradigmei managementului de proiect performant plecând de la experiența Pro-Youth. În acest fel, dacă vrei să te dezvolți și să derulezi proiecte, te așteptăm să te înscrii la prima sesiune de excelență în Management de Proiect.

Școala de Antreprenori Pro-Youth 2016

Vrei să pornești o afacere? Nu știi care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi? Vrei să știi cum să-ți păstrezi clienții? Nimic mai simplu! Pro-Youth desfășoară în perioada 29 august – 24 septembrie 2016 cursuri GRATUITE pentru studenți prin care îți poți dezvolta abilitățile antreprenoriale și relaționarea cu publicul.

Cum accesez fonduri europene?

O veste bună pentru tinerii din Brașov, Botoșani, București, Galați, Giurgiu, Pitești și Râmnicu Vâlcea: Pro-Youth organizează cursuri gratuite de Expert Accesare Fonduri Europene în fiecare dintre aceste orașe. Vrei să înveți din experiența noastră și să participi la un curs interactiv care simulează condițiile reale? Înscrie-te acum! Numărul de locuri pentru fiecare oraș este limitat!

2014 - 2020: Oportunități de Finanțare Europeană

Un lucru important în viziunea Asociației Pro-Youth îl reprezintă ce putem face în exercițiul 2014 – 2020 folosind fonduri europene. Și foarte specific, ce pot face tinerii cu idei pentru materializarea acestora, indiferent de tipul de activitate: generatoare sau nu de profit.

Semina Gratuit

Începem anul 2016 cu un raport sub forma unui seminar gratuit prin care ne dorim să împărtășim experiența noastră ca beneficiari ai fondurilor structurale europene.
«(Tot) Ce am învățat din accesarea fondurilor UE.»

Manageri de Proiect Performanți 2015

Asociația Pro-Youth cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului și Core Security Advisers organizează în perioada 21 septembrie – 09 octombrie 2015 cursuri GRATUITE pentru Manager de Proiect (cod COR 242101), acreditate prin intermendiul ANC de către Ministerul Educației Naționale.

Modele de bună practică în accesarea programelor UE

Asociația Pro-Youth organizează în data de 3 septembrie 2015, seminarul gratuit ”Modele de Bună Practică în Accesarea Programelor Uniunii Europene”, destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani. Evenimentul se desfășoară la Institutul Cervantes, pe bd. Regina Elisabeta, nr. 38, de la ora 19:00.

Recitalul Lupilor Bătrâni

Închidem seria de cursuri din proiectul Manageri Performanți 2015 cu un recital al lupilor bătrâni. Oameni care s-au călit în mediul ostil de afaceri din România. Antreprenori care s-au luptat cu sistemul și care au rezistat eroic, fără moștenirea mătușilor bogate sau ajutorul ordonanțelor de urgență.

Școala de Proiecte Europene Pro-Youth 2015

Asociația Pro-Youth cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului și Core Security Advisers organizează în perioada 03 – 19 august 2015 cursuri GRATUITE pentru Expert Accesare Fonduri Europene (cod COR 242213), acreditate prin intermendiul ANC de către Ministerul Educației Naționale.

Manageri Performanti 2015

Asociația Pro-Youth cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului și Core Security Advisers organizează în perioada 27 iulie – 22 august 2015 cursuri GRATUITE pentru Competențe Antreprenoriale și Management Organizațional, acreditate prin intermendiul ANC de către Ministerul Educației Naționale.

Curs Acreditat Manager de Proiect

Asociația Pro-Youth organizează cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului prin Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret Brașov, Constanța și Giurgiu

Cursul GRATUIT de Manager de Proiect (COD COR 242101)

în fiecare dintre localitățile Brașov, Constanța și Giurgiu, în perioada 29 iunie – 7 iulie 2015

Internship @ Pro-Youth

Profită acum de proiectele câștigate de Asociația Pro-Youth, de poziția sa în CCMAP sau de cursurile și stagiile de pregătire pe care aceasta le realizează.

Asociatia Pro-Youth

Asociatia Pro-Youth a fost infiintata in anul 2006, avand ca scop promovarea politicilor de tineret in Romania prin activitati specifice, destinate tinerilor. Parcursul profesional al acesteia a fost construit pornind cu o fundatie extrem de solida si anume, primul raport cu privire la politicile de tineret din Romania prin perspectiva Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului, realizat prin mijloace proprii, impartial si apolitic.

In derulare

In acest moment, Asociatia Pro-Youth deruleaza programul #VreauDiploma, prin care pune la dispozitia tinerilor cursuri gratuite de Manager de Proiect.

Cercetare si Dezvoltare

Colaboram si sprijinim activitatea de cercetare si dezvoltare a tinerilor prin parteneriate cu institutii si companii specializate in acest domeniu.

CSR

Asociatia Pro-Youth dispune de resursele si cunostintele necesare pentru a implementa actiuni de Corporate Social Responsability pentru compania pe care o reprezinti.

Contact

Nu ezita sa ne contactezi daca vrei sa beneficiezi sau sa contribui la implementarea proiectelor si programelor pe care le derulam.

Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Albert Einstein spunea ca nu are talente speciale ci doar o curiozitate pasionala. Incurajam acest lucru, drept pentru care poti apasa butonul de mai jos pentru a intra in legatura cu noi. Iti multumim!

aceast sait folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta, ca vizitator. în același scop, acest sait utilizează modulul Facebook pentru integrarea cu rețeaua lor socială. poți accesa aici politica noastră de confidențialitate.