Warning: Undefined variable $dependecies in /var/www/wp-content/plugins/core-users/class/core/plugin.php on line 327

Ce am învățat din implementarea proiectelor europene?

Am adunat tot ceea ce am învățat din accesarea de fonduri structurale și le-am așternut pe hârtie. Pentru ca voi să porniți cu avantajul competitiv.

Înscrie-te acum pentru a participa la conferin?? de lansare a ”Cum am accesat fonduri europene” ?i ”Despre managementul de proiect”:

  Ne mândrim că ne place să ne facem treaba bine. N-am refuzat niciodată o provocare, oricât de complexă ar fi fost. Dimpotrivă. Ne dorim mereu să parcurgem drumuri cât mai grele pentru că ele ne vor testa cu adevărat abilitățile, priceperea, energia și spiritul de echipă și ne vor ajuta să ne depășim limitele. Ne mândrim că suntem una dintre puținele organizații de tineret care au intrat în hățișul fondurilor structurale și care, cei drept, cu sacrificii, a demonstrat că are capacitatea de a implementa un astfel de proiect.

  Am făcut nenumărate greșeli. Care ne-au costat. Ne-am confruntat cu situații limită. Pe care le-am depășit. Și nu în ultimul rând, am acumulat experiența pe care suntem obligați să o împărtășim. Cu voi. Noua generație de manageri de proiect. Oameni încă nepătați de sistemul corupt. Care aveți tot dreptul să știți cum să folosiți licit instrumentele pentru construcția viitorului vostru. Și al copiilor voștri.

  Pentru că e de datoria noastră să ne ajutăm reciproc. Să nu privim apelurile de proiect ca pe niște curse, cu învingători, ci mai degrabă ca un efort unitar, prin care alegem cele mai eficiente idei pentru a crește. Pentru a ne dezvolta. Pentru a deveni competitivi, ca societate.

  Drumul e lung. Dar orice drum, începe cu un prim pas. Cu sprijinul lor, Andreea-Theodora Adam, Dragoș Gălățeanu, Georgiana Maria Smoacă, Daniela-Liliana Toma și Maria Vătșanu, am filtrat și distilat ideile pentru a obține un ghid contemporan, din perspectiva tinerei generații, în derularea proiectelor structurale.

  Nu este o carte din cărți. Nu este o adaptare. Nu vorbim despre tehnici de management de proiect. Cartea conține situații reale, cifre, documente și algoritmi, toate utilizate în practică. Cu exemple. Lucruri pe care ni le-am însușit de la binevoitori, oameni care au crezut în noi și în potențialul nostru, lucruri pe care le-am testat asumându-ne riscuri. Și care au dat roade.

  În plus, ”Cum am accesat fonduri europene” vine însoțită de un efort comun, complementar, al participanților din Grupa de Excelență în Management de Proiect, care au analizat stadiul cunoașterii în managementul proiectelor pentru a realiza ”Despre managementul de proiect”.

  Pentru lansarea acestei cărți, vă așteptăm joi, începând cu ora 18:30, la Institutul Cervantes din București. Intrarea este liberă și toți participanții vor primi câte un exemplar din:

  • ”Cum am accesat fonduri europene”, ISBN 978-973-0-22788-8
  • ”Despre managementul de proiect”, ISBN 978-73-0-22787-1 *

  Cărțile, la fel ca orice produs al Asociației Pro-Youth, se vor distribui gratuit.

  *Autori: Andreea-Theodora Adam, Ștefan-Cătălin Butnariuc, Mihaela Loredana Cheianu, Nicoleta Roxana Grigoraș, Andreea Karina Gruia, Andreea Kispal, Gabriel Moncea, Ionuț-Viorel Niculae, Ana Diana Orășanu, Ruxandra Maria Laura Oroviceanu, Raluca-Georgiana Paicu, Cezara-Alexandra Panait, Adina-Petruța Pavel, Alexandra-Florentina Peca, Mihaela Pițigoi, Alice Poenaru, Dan-Adrian Posea, Anamaria Raportaru, Natalie Diodora Roman, Ivona Georgiana Stog, Andreea Mirela Tătaru, Raluca Oana Tipa, Eminia Cornelia Zeana

  Regina Elisabeta, Nr. 38, Bucuresti

  aceast sait folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta, ca vizitator. în același scop, acest sait utilizează modulul Facebook pentru integrarea cu rețeaua lor socială. poți accesa aici politica noastră de confidențialitate.