Internship / Iulie - Septembrie 2018

Vrei să vezi ”la firul ierbii” cum se implementează un proiect? Aplică acum!

Ți-ai dorit întotdeauna să desfășori proiecte? Ai acum această ocazie!

Profită de experiența Pro-Youth și participă activ în proiectele pe care aceasta le desfășoară pentru a-ți contura o imagine reală,”la firul ierbii”, despre ceea ce înseamnă managementul și implementarea unui proiect. Învață limbajul specific implementării proiectelor, cum se întocmesc documentele necesare desfășurării unui proiect, cum interacționezi cu entitațile implicate în proiect – fie că sunt finanțatori, parteneri, experți sau membri ai grupului țintă, cum monitorizezi, evaluezi dar mai ales adaptezi proiectul la realitățile momentului, fără a-și modifica obiectivele.

Indiferent dacă te îndrepți către sectorul public, către mediul privat sau către propria afacere, experiența, rețeaua și partenerii Pro-Youth își pot fi de ajutor. Înscrie-te acum completând formularul de mai jos!

    Numărul de locuri este limitat: 3 (trei). Internship-ul Pro-Youth se va realiza în condițiile legii nr. 78/2014, completată cu modificările ulterioare, fiecare voluntar primind la terminarea stagiului un raport detaliat al activității voluntarului în cadrul organizației însoțit de un Certificat de Voluntariat care va detalia competențele și abilitățile dobândinte.

    aceast sait folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta, ca vizitator. în același scop, acest sait utilizează modulul Facebook pentru integrarea cu rețeaua lor socială. poți accesa aici politica noastră de confidențialitate.