Manageri Performanți 2015

Proiect co-finanțat de către Ministerul Tineretului și Sportului prin Concursul Național de Proiecte pentru Tineret 2015

Asociatia Pro-Youth isi propune sa imbunatateasca sansele de supravietuire pentru primii doi ani de la infiintare ale afecerilor pornite de tineri, punandu-le acestora la dispozitie instrumente educationale competitive, practice, complementare celor formale pentru a dezvolta abilitatile antreprenoriale ale participantilor.

In acest sens, proiectul initiat de Asociatia Pro-Youth promoveaza realizarea cursurilor gratuite in randul tinerilor, pentru dobandirea competentelor antreprenoriale si pe cele de management, utile in demararea unei afaceri.

Programul propriu-zis consta intr-un pachet de doua cursuri consecutive, unul de initiere – Competente Antreprenoriale si unul de perfectionare – Manager (COD COR 121029), complementare, ambele acreditate de Ministerul Educatiei Nationale si de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice prin Autoritatea Nationala pentru Calificari, pe care fiecare dintre participantii selectati le vor urma.

Pentru a-i motiva pe tineri, acestia vor participa la un seminar de bune practici antreprenoriale organizat la finalul proiectului, pentru a lua legatura cu antreprenori cu experienta si a impartasi din experienta practica a acestora.

 Cine poate participa?

Cursurile sunt destinate exclusiv tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, absolvenți ai ciclului liceal și posesori de diplomă de Bacalaureat, care își doresc să se dezvolte și să devină independenți prin demararea propriei afaceri.

Care este programul cursurilor?

Știm că ești ocupat, drept urmare cursurile vor avea loc începând cu ora 17:30. Astfel, își vei putea desfășura activitățile zilnice în mod obișnuit, alocând intervalul 17:30 – 21:00 pentru dezvoltarea ta. Programul cursurilor este: Grupa 1:

 • Competențe antreprenoriale, 27 iulie – 02 august 2015, 17:30 – 21:00 (Sala 1)
 • Manager, 03 – 08 august, 17:30 – 21:00 (Sala 2)

Grupa 2:

 • Competențe antreprenoriale, 03 – 09 august 2015, 17:30 – 21:00 (Sala 1)
 • Manager, 10 – 15 august, 17:30 – 21:00 (Sala 2)

Grupa 3:

 • Competențe antreprenoriale, 10 – 16 august 2015, 17:30 – 21:00 (Sala 1)
 • Manager, 17 – 22 august, 17:30 – 21:00 (Sala 2)

Ce primesc în schimb?

Pe lângă cunoștințele necesare demarării și managementului unei afaceri, vei primi două certificate care vor dovedi internațional și susținut instituțional acest lucru, prin Autoritatea Națională pentru Calificări, împreună cu un certificat eliberat de Asociația Pro-Youth și Ministerul Tineretului și Sportului alături de un raport al activităților tale pentru a-și dovedi implicarea în acest program. Condițiile necesare pentru obținerea certificatelor:

 • Certificatul Pro-Youth și MTS: toți participanții vor primi acest certificat;
 • Certificatul ANC Competențe Antreprenoriale: toți participanții care au promovat examenul de Bacalaureat;
 • Certificatul ANC Manager: toți participanții care au promovat examenul de licență.

Puteți participa la cursuri indiferent de nivelul studiilor absolvite, sub rezerva eliberării certificatelor acreditate ANC numai persoanelor care îndeplinesc condițiile de eligibilitate stabilite de aceasta.

Unde vor avea loc cursurile?

Cursurile vor avea loc în cele două săli puse la dispoziție de către principalul sponsor al proiectului, Core Security Advisers:

 • Sala 1: Bd. Iuliu Maniu, Nr. 7, Corp A, Sc. 2, Et. 2, Cotroceni Business Center – Pro-Youth, Sector 6, București
 • Sala 2: Str. Academiei, Nr. 7, Et. 2, Centrul 10 Plus, Sector 3, București

Cotroceni Business Center

Sala 1: Bd. Iuliu Maniu, Nr. 7, Corp A, Sc. 2, Et. 2, Asocia?ia Pro-Youth, Sector 6, Bucure?ti

Centrul 10 Plus

Sala 2: Str. Academiei, Nr. 7, Et. 2, Centrul 10 Plus, Sector 3, Bucure?ti

aceast sait folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta, ca vizitator. în același scop, acest sait utilizează modulul Facebook pentru integrarea cu rețeaua lor socială. poți accesa aici politica noastră de confidențialitate.