Warning: Undefined variable $dependecies in /var/www/wp-content/plugins/core-users/class/core/plugin.php on line 327

Ghidul Studentului Antreprenor On-Line / Iulie - Octombrie 2009

Scopul proiectului a fost informarea și consilierea studenților care doresc să desfășoare o activitate de antreprenoriat on-line.

Pe scurt, ce s-a întâmplat

Ghidul studentului antreprenor on-line a încercat creșterea potențialului antreprenorial on-line la nivelul studenților prin dezvoltarea culturii antreprenoriale și îmbunătățirea competitivității și adaptabilității potențialilor antreprenori.

Proiectul s-a adresat studenților care urmează cursuri la nivel de licență, masterat sau doctorat, indiferent de vârstă, sex, religie, etnie sau categorie socială, interesați să pornească o activitate de antreprenoriat on-line. Pentru a veni în ajutorul lor, proiectul a avut ca activitate principală elaborarea și distribuirea unui ghid cu sfaturi și informații orientative legate de acest domeniu. De asemenea, a fost conceput și realizat un portal care structura informațiile din ghid, oferind posibilitatea studenților de a-și exprima propriile păreri și de a-și împărtăși experiențele legate de demararea afacerilor on-line. Promovarea ghidului și a portalului s-a realizat în facultățile și în campusurile studențești acoperite de partenerii proiectului.

Secțiune destinată membrilor

Autentifică-te și vei putea descărca documentele asociate acestui proiect. Documentele sunt publicate cu scop educativ.

you need to be logged in in order to access this section of the website!

login

register a new account

recover lost password

aceast sait folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta, ca vizitator. în același scop, acest sait utilizează modulul Facebook pentru integrarea cu rețeaua lor socială. poți accesa aici politica noastră de confidențialitate.