Warning: Undefined variable $dependecies in /var/www/wp-content/plugins/core-users/class/core/plugin.php on line 327

SECȚIUNEA 1. PREAMBUL

Organizatorul concursului este ASOCIAȚIA PRO-YOUTH, cu sediul în Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, Facultatea de Drept, Cam. 311, Sector 5, București, România, CUI 18372422.

Regulamentul oficial este adus la cunoștința publicului pe site-ul www.pro-youth.ro și este disponibil și la sediul Asociației Pro-Youth, Biroul Operațional din Bd. Iuliu Maniu, Nr. 7, Corp A, Sc. 2, Et. 2, Sector 6, București. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica și/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunța public participanții.

SECȚIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul se desfășoară în perioada 27 iulie – 22 octombrie 2015.

SECȚIUNEA 3. MODUL DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

Beneficiarii proiectelor desfășurate de Asociația Pro-Youth în perioada 21 iulie – 22 octombrie 2015, care participă integral la activitățile din proiectul pentru care au fost selectați, sunt înscriși automat în concurs. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, publică, în data de 22 octombrie 2015, folosind site-ul www.random.org.

Activitățile obligatorii pentru beneficiarii care vor fi înscriși în concurs sunt:

  • Cursul/cursurile pentru care s-au înscris și au fost selectați în cadrul proiectului;
  • Seminarul de bune practici realizat la finalul proiectului pentru care s-au înscris și au fost selectați;
  • Seminarul din 22 octombrie 2015, în situația în care acesta este diferit de seminarul de bune practici realizat la finalul proiectului pentru care s-au înscris și au fost selectați.

SECȚIUNEA 4. PREMIILE ȘI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiul constă într-un calculator personal de tip laptop marca MacBook Air cu diagonala ecranului de 13″, procesor Intel Core i5 Dual-core 1.6GHz, memorie RAM 4GB, solid-state drive de 128GB, placa grafica Intel HD Graphics 6000 în valoare la momentul redactării prezentului regulament de 5578 de lei. Premiul nu poate fi convertit în bani. ASOCIAȚIA PRO-YOUTH nu va suporta eventualele costuri legate de transport, acestea fiind responsabilitatea câștigătorului.

SECȚIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul se desfășoară exclusiv pentru beneficiarii proiectelor organizate de ASOCIAȚIA PRO-YOUTH în perioada următoare și anume: Manageri Performați 2015 (13 iulie – 31 august 2015), Școala de Proiecte Europene Pro-Youth 2015 (20 iulie – 07 septembrie 2015) și Manageri de Proiect Performanți 2015 (07 septembrie – 26 octombrie 2015), care participă integral la activitățile cuprinse în proiectul pentru care s-au înscris și au fost selectați. Activitățile menționate sunt cursuri de formare profesională și seminariile pentru fixarea cunoștințelor. Din acest concurs vor fi excluși membrii, angajații și voluntarii Asociației Pro-Youth și membrii familiilor acestora până la gradul IV inclusiv.

SECȚIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

ASOCIAȚIA PRO-YOUTH va păstra confidențialitatea tuturor datelor celor înscriși la concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenților din prezentul concurs nu vor fi păstrate.

SECȚIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.pro-youth.ro și poate fi consultat și în forma tipărită la sediul Asociației Pro-Youth, Biroul Operațional din Bd. Iuliu Maniu, Nr. 7, Corp A, Sc. 2, Et. 2, Sector 6, București, de luni până vineri în intervalul 10:00 – 19:00.

Regulament întocmit în data de 22 iulie 2015.

aceast sait folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta, ca vizitator. în același scop, acest sait utilizează modulul Facebook pentru integrarea cu rețeaua lor socială. poți accesa aici politica noastră de confidențialitate.