Warning: Undefined variable $dependecies in /var/www/wp-content/plugins/core-users/class/core/plugin.php on line 327

Rezultatele selecției pentru PFA și Firmă

Finalizarea proiectelor ”Școala de Formatori 2014” și ”Tinerii - Manageri de Proiect Performanți 2014” presupune înființarea de PFA și respectiv Firme pentru o parte dintre participanții interesați de independența financiară. Finanțarea acestei activități se realizează strict din fonduri proprii ale Asociației Pro-Youth.

Rezultatele selecție pentru înființare PFA și Firmă

S-a întâmplat. Am deliberat. A fost greu. Mai jos sunt listele câștigătorilor.

Rezultate PFA

Mai jos lista celor șase PFA-uri care vor fi înființate în perioada următoare. În categoria PFA nu a fost foarte greu de ales, deoarece toți cei înscriși vor primi consultanță juridică. Rugăm toate persoanele din lista de mai jos să se prezinte la conferință (prezența este obligatorie, altfel pierdeți dreptul la înființarea PFA-ului, iar locurile rămase vor fi scoase din nou la concurs în ziua conferinței).

Aș dori să devin PFA ca să pun în practică cele învățate de mine la cursurile de Formator pe care l-am realizat la dumneavoastr?.În continuare mi-aș dori o colaborare cu dv în viitoarele proiecte pe care le aveți, de ce nu poate ca și formator în cadrul firmei dv ca delegat în orașul în care locuiesc (IAȘI).Am putea realiza și aici cursuri. De asemenea acesta ar fi și o oportunitate să îmi realizez și o firmă care să aibă ca domeniu de activitate producția de bunuri.
— Țugui Cătălin-Andrei

In primul rand, determinarea cu care poti aborda noi proiecte cand stii ca lucrezi pentru tine.
In al doilea rand, deschiderea pe care incepi sa o ai si faptul ca ajungi sa cunosti oameni noi aproape zi de zi.
In al treilea rand, satisfactia lucrului bine facut, la finalul zilei.
— Radu Delicote

Dincolo de sau impreuna cu dezvoltarea mea profesionala, privesc lucrurile care ma pasioneaza, oamenii pe care ii intalnesc, constientizarile pe care le am zi de zi, drept sursa esentiala in dezvoltarea mea ca persoana. Sunt pasionata de oameni si de povestile lor de viata, cu un adanc respect pentru felul in care fiecare a ales “sa se” creasca, sa se modeleze, Ca formator, vreau sa reusesc sa trec impreuna cu oamenii, dincolo de bariera teoreticului si abstractului.
— Sandu Marina Cristina

Principalul motiv pentru care doresc acest lucru este faptul ca vreau sa devin propriul meu sef. De asemenea, doresc să-mi deschid un PFA pentru a avea libertatea de a lucra legal pe proiectele mele. De fapt, un PFA te ajută atunci când nu ai un buget foarte mare și vrei să-ți începi o afacere. Mi-as dori ca obiectul meu de activitate sa fie “cursuri de actorie si dezvoltare personala atat pentru copii cat si pentru adulti”.
— Andreea-Maria Enia

Avand in vedere multitudinea de cereri de finantari si faptul ca lucrez ca si consultant in domeniul protectiei mediului as dori sa infiintez o PFA, astfel contribuind la realizarea mai multor proiecte.
— Radu Eugen Kuncser

Sunt pregătită pentru mai multă responsabilitate și gata să îmi fac vocea auzită, astfel încât să devin un comunicator excelent. Mă aștept la sarcini care să mă determine să mă implic cu toate forțele, să particip activ la dezvoltarea altora. Țelul meu este să pot multiplica, accesa și dezvolta instrumente de dezvoltare non-formală.
— Pătrășcuță Bianca

Rezultate Firmă

A fost greu. Având nouă candidați pentru patru locuri disponibile în ceea ce privește înființarea unei firme. Numai că a trebuit să luăm o decizie. Așa că mai jos aveți lista câștigătorilor celor patru firme. Prezența la conferință este obligatorie, altfel pierdeți această oportunitate și locul respectiv va fi scos din nou la concurs în ziua conferinței.

Lucrez in domeniul relatiilor publice de aproximativ 6 ani. In tot acest timp, angajata fiind, am avut ocazia sa organizez diferite evenimente, sa cunosc oameni cu care sa pot colabora pe viitor si sa acumulez experienta necesara inceperii unei activitati pe cont propriu. Consider ca infiintarea unei firme este pasul urmator pe care trebuie sa il fac in cariera mea, avand in vedere nivelul la care ma aflu acum.
— Barbu Alexandra Marina

Dupa o experienta de peste 4 ani de organizare evenimente B2B, doresc sa pun bazele unei afaceri care sa aiba ca obiect de activitate organizarea de team buildinguri si evenimente corporative.
In plus, vreau sa ma responsabilizez, avand in acelasi timp parte de libertate, autonomie si flexibilitate in actiunile mele.
— Badita Alina

Motivatia mea principală pentru afacere este sa devin independentă financiar.
A doua motivaie este să aduc un instrument nou în viață oamenilor cu ajutorul căruia să elimin orice barieră,din în strategia lor de comunicare.
Omul este o ființă sociabilă, iar pentru a avea din nou această calitate este nevoie de un canal bun de comunicare, firmă de organizări evenimente.
— Gheorghita Georgiana

Unul din motive il presupune independenta financiara. Pe de alta parte, doresc sa imi creez propriul drum cu propiile idei alaturi de oameni pe care ii pot eu alege sa colaborez pentru ca impartesesc aceleasi conceptii ca si mine. Inca un motiv destul de important este participarea la licitatii sau de ce nu accesarea unor fonduri europene.
— Corbu Gabriela Alexandra

Au mai participat următoarele persoane, pe care în acest moment nu le-am considerat pregătite pentru înființarea unei afaceri:

  • Măcău Florin Alexandru: Nu credem că ai suficientă experiență pentru realizarea de aplicații personalizate. Domeniul energie este un domeniu închis, deși în același timp și generos. Încearcă să-ți lărgești experiența și sigur vei reuși. Deocamdată nu e momentul potrivit.
  • Petre George Daniel: Ai avut contextul potrivit numai că înființarea unei societăți comerciale pentru ”a înțelege cum funcționează o firmă” nu este o abordare responsabilă. Crearea unei persoane juridice presupune o responsabilitate în plus și un set de legi pe care ți le asumi. Dezvoltă-te participând la diferite cursuri de antreprenoriat (chiar organizate de noi) prin care să înveți ce înseamnă și cum funcționează o afacere. În acel moment suntem siguri că vei avea succes.
  • Patrascuta Bianca: Încercăm să sprijinim un număr cât mai mare de oameni, iar faptul că ai câștigat în competiția pentru PFA a contat destul de mult în decizia noastră.
  • Todos Marius: În viață oportunitățile sunt puține, iar fereastra prin care tu poți trimite un mesaj este mică. Apreciem comentariul tău și faptul că vrei să stabilim o întâlnire prin care să ne convingi, însă oportunitatea ta era să ne convingi în cele 480 de caractere și atât.
  • Cicocîrlan Mihai-Cosmin: Apreciem entuziasmul tău, însă o firmă suport pentru Asociația Pro-Youth va deveni dependentă de aceasta, lucru pe care nu ne dorim să ni-l asumăm. Nu-ți pierde entuziasmul, pentru că sigur vom putea colabora, însă nu din această perspectivă.

aceast sait folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta, ca vizitator. în același scop, acest sait utilizează modulul Facebook pentru integrarea cu rețeaua lor socială. poți accesa aici politica noastră de confidențialitate.