Warning: Undefined variable $dependecies in /var/www/wp-content/plugins/core-users/class/core/plugin.php on line 327

Școala de Antreprenoriat Pro-Youth 2016

Proiect co-finanțat de către Ministerul Tineretului și Sportului prin Concursul Național de Proiecte pentru Studenți 2016

Acest proiect este realizat pentru a anula sau diminua cauzele prinicipale de esec al tinerilor in mediul de afaceri, cu ajutorul unui set de instrumente educaționale pe care le completează pe cele obtinuțe prin cale formală pentru a crește competitivitatea și gradul de ocupare al forței de muncă, implicit la dezvoltarea unei economii sustenabile.

Pro- Youth dorește să încurajeze viitorii antreprenori din România prin oferirea acestora de cursuri non-formale de calitate, adaptate la nevoile acestora–pentru dobândirea competențelor necesare unei dezvoltări economice sustenabile prin dezvoltarea competitivității și a resurselor disponibile,facilitând evoluția afacerilor și creând noi locuri de muncă.

În vederea atingerii scopului propus, proiectul inițiat de Asociația Pro-Youth va promova realizarea celor două cursuri gratuite în rândul studenților, pentru dobândirea cunoștintelor din domeniul antreprenoriatului și al relațiilor publice, necesare în orice afacere ce dorește a fi începută sau care deja este demarată.

Cursurile sunt acreditate ANC. Cursurile sunt destinate exclusiv studenților, care îndeplinesc condițiile Ministerul Tineretului și Sportului, respectiv vârsta maximă împlinită la momentul înscrierii de 35 de ani. Absolvenții cursurilor care îndeplinesc condițiile ANC vor primi două certificate recunoscute internațional: Competențe Antreprenoriale și Asistent relatii publice si comunicare (cod COR 333906).

Formular de înscriere:

  Întrebări frecvente:

  Vreau să particip! Care sunt condițiile necesare pentru înscriere?

  Acest proiect este destinat tinerilor studenți, cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, așa cum sunt definiți în documentele oficiale ale Ministerului Tineretului și Sportului. Participarea este deschisă inclusiv tinerilor care au absolvit anul acesta programe de licență sau master. Pentru a primi certificatul acreditat trebuie să fi absolvit o instituție de studii medii(bacalaureat) recunoscută de Ministerul Educației Naționale.O condiție esențială pentru participare este dovada – inclusiv printr-o declarație pe proprie răspundere, că ești student.

  Care sunt criteriile de selecție?

  În primul rând să trimiți un CV în format Europass. Urmează o formulă prin care fiecare dintre voi, cei care vă înscrieți, primește un scor pe baza căruia vă clasificăm:

  SCOR = (43 – VÂRSTA) + 25 x (EXP_ONG / MAX_E) + 25 x (NR_C / MAX_C) + 25 x (NR_P / MAX_P)

  SCOR = scorul obținut, după care se vor clasa participanții în ordine descrescătoare;
  VÂRSTA = vârsta candidaților, în ani împliniți;
  EXP_ONG = experiența în ani întregi pe care o are candidatul;
  MAX_E = maximum de experiență identificat printre candidați, în cazul în care este 0, termenul corespunzător din scor va fi ignorat (niciunul dintre candidați nu are experiență ONG);
  NR_C = numărul de cursuri la care a participat candidatul;
  MAX_C = maximum de cursuri identificat printre candidați, în cazul în care este 0, termenul corespunzător din scor va fi ignorat (niciunul dintre candidați nu a mai participat la cursuri);
  NR_P = numărul de proiecte la care  participat candidatul;
  MAX_P = maximum de proiecte identificat printre candidați, în cazul în care este 0, termenul corespunzător din scor va fi ignorat (niciunul dintre candidați nu a mai participat în proiecte).
  În caz de egalitate a scorului, va fi preferat candidatul cu vârsta mai mică, în conformitate cu principiul intervenției timpurii (m) din ”Strategiei Nationale în Domeniul Politicii de Tineret 2015-2020”.

  Social Tea House

  București, Social Tea House: Strada Constantin Bosianu, Nr. 19, București, Romania

   

  aceast sait folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta, ca vizitator. în același scop, acest sait utilizează modulul Facebook pentru integrarea cu rețeaua lor socială. poți accesa aici politica noastră de confidențialitate.