Școala de Proiecte Europene 2015

Proiect co-finanțat de către Ministerul Tineretului și Sportului prin Concursul Național de Proiecte pentru Tineret 2015
?coala de Proiecte Europene Pro-Youth 2015

Proiectul face parte dintr-un program dedicat tinerilor antreprenori desfășurat de Asociația Pro-Youth cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, completându-se sinergic cu proiectul ”Manageri Performanți 2015”.

Ca tineri antreprenori, prima problemă de care ne lovim este lipsa resurselor materiale. Uniunea Europeană vine în sprijinul nostru cu programe prin care alocă aproximativ 23 miliarde de € în principal pentru a ne sincroniza economia cu cea a celorlalte țări membre. Momentul este cum nu se poate mai potrivit deoarece majoritatea programelor cu finanțare europeană urmează să se lanseze până la 1 octombrie 2015.

Pentru că avem nevoie de tineri pregătiți care să absoarbă fonduri europene cu toate obstacolele puse în cale de aparatul administrativ român, îți punem la dispoziție un pachet de curs GRATUIT care cuprinde cursul acreditat ”Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene” (cod COR 242213), timp de 3 zile, în intervalul orar 17:30 – 21:00 – pentru că deja știm că ești o persoană ocupată.

 Cine poate participa?

Cursurile sunt destinate exclusiv tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, absolvenți licențiați, care își doresc să se dezvolte și să devină beneficiari ai programelor cu finanțare europeană.

Care este programul cursurilor?

Știm că ești ocupat, drept urmare cursurile vor avea loc începând cu ora 17:30. Astfel, îți vei putea desfășura activitățile zilnice în mod obițnuit, alocând intervalul 17:30 – 21:00 pentru dezvoltarea ta. Programul cursurilor este:

Grupa 1:

  • Expert Accesare Fonduri Europene, 03 – 05 august, 17:30 – 21:00 (Sala 2)

Grupa 2:

  • Expert Accesare Fonduri Europene, 10 – 12 august, 17:30 – 21:00 (Sala 2)

Grupa 3:

  • Expert Accesare Fonduri Europene, 17 – 19 august, 17:30 – 21:00 (Sala 1)

Ce primesc în schimb?

Pe lângă cunoștințele necesare înțelegerii și accesării fondurilor structurale și de coeziune europene, vei primi un certificat care va dovedi internațional și susținut instituțional acest lucru, prin Autoritatea Națională pentru Calificări, împreună cu un certificat eliberat de Asociația Pro-Youth și Ministerul Tineretului și Sportului alături de un raport al activităților tale pentru a-ți dovedi implicarea în acest program. Condițiile necesare pentru obținerea certificatelor:

  • Certificatul Pro-Youth și MTS: toți participanții vor primi acest certificat;
  • Certificatul ANC Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene: toți participanții care au promovat examenul de licență.

Puteți participa la cursuri indiferent de nivelul studiilor absolvite, sub rezerva eliberării certificatelor acreditate ANC numai persoanelor care îndeplinesc condițiile de eligibilitate stabilite de aceasta.

Unde vor avea loc cursurile?

Cursurile vor avea loc în cele două săli puse la dispoziție de către principalul sponsor al proiectului, Core Security Advisers:

  • Sala 1: Bd. Iuliu Maniu, Nr. 7, Corp A, Sc. 2, Et. 2, Cotroceni Business Center – Pro-Youth, Sector 6, București
  • Sala 2: Str. Academiei, Nr. 7, Et. 2, Centrul 10 Plus, Sector 3, București

Cotroceni Business Center

Sala 1: Bd. Iuliu Maniu, Nr. 7, Corp A, Sc. 2, Et. 2, Asociația Pro-Youth, Sector 6, București

 

 

Centrul 10 Plus

Sala 2: Str. Academiei, Nr. 7, Et. 2, Centrul 10 Plus, Sector 3, București

 

 

aceast sait folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta, ca vizitator. în același scop, acest sait utilizează modulul Facebook pentru integrarea cu rețeaua lor socială. poți accesa aici politica noastră de confidențialitate.