Vrei să fii propriul tău șef?

Vreau să fiu șef!

Pentru a beneficia de serviciile de consultanță juridică pe care le oferim gratuit unui număr de șase participanți la cursul de Formator trebuie să completezi formularul de mai jos. Selecția se va face în baza acestuia, urmând ca rezultatele să fie anunțate Marți, 9 septembrie 2014, pe site-ul www.pro-youth.ro. Pentru înființarea unui PFA, câștigătorii au nevoie numai de:

  1. Dovada sediului social: actul de proprietate al spațiului unde dorești stabilirea sediului social pentru putea redacta contractul de comodat/contractul de închiriere.
  2. Extras de carte funciara sau certificat de rol fiscal.
  3. Formularul de Acord Asociatie de Proprietari (completat și semnat de vecini și președintele asociației de proprietari).
  4. Diplomă care să ateste calificarea pentru activitatea pe care dorești s-o întreprinzi (Poți să ștergi acest element din listă dacă vrei să activezi ca formator. Diploma ți-o dăm noi!).
  5. Copie după buletin (pe care cel mai probabil o avem pentru că ai avut grijă să le înscrii în platforma online #VreauDiplomă).

aceast sait folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența ta, ca vizitator. în același scop, acest sait utilizează modulul Facebook pentru integrarea cu rețeaua lor socială. poți accesa aici politica noastră de confidențialitate.